Maatwerk in abonnementsvorm

De Fysio Zorgpas biedt maatwerkoplossingen voor fysiotherapie in abonnementsvorm tegen een scherpe prijs. We denken niet in aantallen behandelingen, maar in zorgtijd. De Fysio Zorgpas verschilt daarin fundamenteel met de reguliere methode zoals die is voorgeschreven door de zorgverzekeraar.

1
2

Zorgtegoed op jaarbasis

De Fysio Zorgpas geeft je recht op een bepaald aantal behandelminuten per jaar: 300, 600, 900. De therapeut houdt de tijd van elke behandeling bij en trekt die daarna van het overgebleven tegoed af. Is je tijd bijna op? Dan kun je eenvoudig je pakket upgraden.

Alleen betalen wat je afneemt

Een voorbeeld om het concreet te maken. Stel, je hebt last van nekklachten. De beste oplossing kan bijvoorbeeld zijn: 10 behandelingen in 3 weken tijd. Via de reguliere methode van de aanvullende zorgverzekering staat de duur van elke behandeling vast. Die is meestal 30 minuten. Zoveel fysio heeft u per behandeling lang niet altijd nodig, maar u betaalt er wel voor. Met de Fysio Zorgpas betaal je alleen voor de zorg die je echt afneemt. In veel gevallen kan een behandeling dus korter duren. Bijvoorbeeld 20 minuten. U wint in dit voorbeeld dus 10 x 10 minuten. Dat betekent dat je voor nagenoeg hetzelfde bedrag als een aanvullende fysioverzekering meer behandelingen kunt krijgen. Of juist minder behandelingen, maar dan wel langer dan 30 minuten per keer. Maar net wat voor jou de beste oplossing is.